Každoročně se v týdnu, kdy si připomínáme sv. Valentýna, koná Národní týden manželství (NTM). V jeho rámci se na mnoha místech uskuteční akce, na nichž mohou páry prohloubit svůj vztah, zamyslet se nad ním nebo prostě jenom zažít spolu něco pěkného. 

(foto: www.pixabay.com)

NTM je také příležitostí přemýšlet o kráse a smyslu manželství, o jeho roli ve společnosti i o tom, jak jej subjektivně prožíváme. 

Pojďme se zapojit i my! To nejjednodušší, co můžeme udělat, je připojit k jakékoli (i dřívější) aktivitě na Signálech, která se týká manželství, štítek NTM2017 (pozor, je třeba dodržovat velká písmena!). Může se jednat o blogy, fotky, akce, odkazy, videa ale také příspěvky (když v textu uvedete #NTM2017). 

Sáhněte do svých rodinných alb a najděte zajímavé svatební fotografie! Může to být vzpomínka na vaši vlastní svatbu anebo nabídněte pohled do historie a podělte se o fotografie vašich babiček či prababiček, dědečků a pradědečků. I oni byli přece ve svůj velký den krásnou nevěstou a ženichem. Nezapomeňte k fotce připojit štítek NTM2017 a zapojte se tak do fotopřehlídky Naše rodinné svatební foto.

(foto: soukromý archiv)

Koná se i ve vašem městě akce k Národnímu týdnu manželství? Vložte ji do Akcí a přidejte štítek, aby ji mohli ostatní snadno najít. 

Zapojíte se do NTM? Navštívíte přednášku, některý z manželských večerů anebo si jenom uděláte pěkný výlet ve dvou? Podělte se s ostatními - napište blog, foťte, točte videa. Sdílejte své zážitky na Signálech a nezapomeňte připojit štítek NTM2017. Pokud si nebudete jistí, kam svůj výtvor umístit (například nemáte vlastní blog nebo neumíte vkládat videa na YouTube), pošlete nám ho na adresu [email protected]

Všechny zajímavé aktivity uživatelů pak návštěvníci Signálů najdou tady

 

(foto: www.tydenmanzelstvi.cz)