Soutěž Čteme evangelium podle Matouše již má výherce svého prvního kola - po jednom z každé diecéze. Například z Olomouckého DCM vylosovali soutěžícího PetrST nebo Hradci Králové Lídu Cinerovou. Gratulujeme všem vítězům!

Pokud jste soutěžili a vaše příslušné diecézní centrum vás kontaktovalo, jste i vy vítězi prvního kola. Jestli se tak nestalo, nezoufejte. I vy máte stále možnost zúčastnit se dalších kol soutěže, ve které mimo dílčích cen ze čtyř kol vyhrává nakonec jeden soutěžící z každé diecéze cestu do Krakova zdarma! Stačí jen každý týden pozorně číst evangelium podle Matouše a následně odpovědět na kvízové otázky, které ke každé kapitole sestavil P. Pavel Větrovec. Všechny informace i přesná pravidla najdete ve zvláštním článku k soutěži. 

Soutěž zajišťují signály.cz ve spolupráci s Diecézními centry mládeže a Sekcí pro mládež České biskupské konference. Začíná s první nedělí adventní, tedy 29. listopadu a skončí 5. března. Čtyřikrát za dobu soutěže zašlou Signály DCM do každé diecéze seznam soutěžících, kteří v onom úseku splnili limit 70% úspěšnosti v odpovídání a mají nárok na losování o odměnu. Z nich každé DCM vylosuje jednoho výherce, který obdrží některou z menších cen. Neváhejte, druhé kolo budeme losovat již 24. ledna!