Soutěž se signály "Poznej Polsko a Světové dny mládeže" už má nejen vítěze jednotlivých kol, ale i výherce hlavní ceny - cesty do Krakova za papežem Františkem zdarma. Včera jej vylosoval biskup Pavel Posád na zasedání Sekce pro mládež České biskupské konference.

Do Krakova zdarma pojede Nikola Szkanderová z ostravsko-opavské diecéze a tým signálů jí tímto ještě jednou gratuluje!

Pro vás všechny máme několik zajímavých statistik celé soutěže:

  • Soutěž Poznej Polsko probíhala v osmi kolech kvízových otázek
  • Rekordní účast jsme zaznamenali v prvním kole - odpovědi dorazily od přesně 150 uživatelů (míněno těch, kteří zodpověděli alespoň jednu otázku správně)
  • V prvním kole bylo rovněž největší procento těch účastníků, kteří zodpověděli všechny otázky správně (74,6%)

Zveřejňujeme i seznam vítězů jednotlivých kol, kteří obdrželi menší výhry od redakce signály.cz*:

Honza Razima, Andrea Mročková, Anežka Straková, Eva Gottwaldová, Ondra Talaš, Jakub Páč, Adéla Vlčková, Ondřej Potočiar, Wanda Velinská, Růžena Kollárovičová, Petr Blažek, Jana Hajdová, Ladislav Trojan, Kamila Ovesná, Barbora Řepová, Aneta Hrabovská, Veronika Šimčíková, Patricie Kočišová, Marie Novotná, Markéta Pavelková, Jan Matějovský, Klára Faltusová, Pavel Brázdil a Tomáš Flašar.

EDIT: Doplňujeme správné odpovědi na jednotlivé soutěžní otázky ve všech kolech. Najdete je zde: SIG_KRAKOV_soutez-1_otazky_AKTUALIZACE_151118.docx

I vy stále můžete vyhrát Krakov zdarma!

Poznej Polsko a SDM není jediná soutěž se signály.cz, v níž můžete vyhrát cestu za papežem Františkem zdarma. Právě se rozjíždí soutěž "Čteme Matoušovo evangelium", kde Krakov zdarma vyhraje jeden výherce z každé diecéze, nikoliv jeden v celé republice, jako to bylo v soutěži Poznej Polsko! Informace k soutěži najdete i v článku "Druhá soutěž o Krakov zdarma". Bonusem k této soutěži je kromě vysoké šance na výhru i důkladné proškolení v Matoušově evangeliu otázkami od Ing. R. Pavla Větrovce, Th.D., S.S.L. Neváhejte a zapojte se!

 


 

* Dva výherci jednotlivých kol soutěže Poznej Polsko neodpověděli na informační e-maily o své výhře. Jejich ceny budou dočasně uloženy v redakci Signály.cz; pokud se výherci do konce prosince redakci neozvou (nejlépe na [email protected]), výhry jim propadnou.