Soutěž Poznej Polsko (a u toho vyhraj menší ceny v každém kole a jeden Krakov zdarma) pomalu dobíhá do konce, ale už přichází druhá možnost jet za papežem Františkem bez poplatku. Do toho ještě s bonusem důkladného proškolení v Matoušově evangeliu!

Soutěž „Čteme Matoušovo evangelium“ zajišťují Signály.cz ve spolupráci s Diecézními centry mládeže a Sekcí pro mládež České biskupské konference. Začíná s první nedělí adventní, tedy 29. listopadu a skončí 5. března příštího roku.

Vždy každý týden budete, milí soutěžící, odpovídat na otázky, týkající se Matoušova evangelia. Otázky sestavil p. Pavel Větrovec a rozhodně nejsou všechny úplně lehké!

Čtyřikrát za dobu soutěže zašlou Signály DCM do každé diecéze seznam soutěžících, kteří v onom úseku splnili limit 70% úspěšnosti v odpovídání a mají nárok na losování o odměnu. Z nich každé DCM vylosuje jednoho výherce, který obdrží některou z menších cen.

Losování jednotlivých kol v diecézích se uskuteční v termínech:

  • 27. 12. 2015
  • 24. 01. 2016
  • 21. 02. 2016
  • 06. 03. 2016.

Na závěr soutěže pak Sekci pro mládež pošleme kompletní seznam všech soutěžících se splněným limitem, ze kterých vylosuje jednoho výherce Z KAŽDÉ DIECÉZE, který vyhraje SDM zdarma!

 Kompletní pravidla soutěže najdete přímo na samotné soutěžní stránce a rovněž Zde.

 A že je skvělé zapojit se do soutěží se Signály.cz o Krakov by vám dosvědčila i Maruška Novotná, jedna z vítězů sedmého kola soutěže Poznej Polsko! Nechala se vyfotit v jedné ze svých dvou vysoutěžených maličkostí - tričku Signály. Kdoví, jaké ceny vyberou DCM?