Víte sami co Vás motivuje? Jaké jsou přirozené vlastnosti člověka s ohledem na motivaci? Víte, jak působit na lidi tak, aby byli motivováni? O tom a mnohém dalším bude přednášet zkušený lektor Mgr. Jiří Kučera. Dvouhodinový webinář povede v úterý 3. listopadu v 17:00. Naučí vás znát přirozené motivační faktory v životě člověka, způsoby jak s motivací pracovat v čase, kde se motivace rychle ztrácí. Odnesou si praktické podněty pro motivaci dobrovolníků. Více o webináři zde.

Jak s blogem začít a jak si udržet popularitu ví přesně Veronika Pořízková. I vám o tom může povídat ve čtvrtek 5. listopadu v 17:00. Veronika píše pro zghettablog.cz a poví vám všechno, co jste kdy chtěli vědět o vedení blogu od obsahu po grafiku, propagaci na sociálních sítích a reklamě. Tento webinář je zpoplatněn částkou celých 100 Kč. Podrobnější anotaci najdete i zde.    

Ke konci listopadu by vás ještě mohlo zajímat, jak efektivně vést tým, skupinu dobrovolníků či kolektiv. Tento webinář povede znovu Jiří Kučera a bude 23. listopadu v 17:00. Co všechno se můžete od Jiřího naučit se dočtete zde.

Všechny informace o webinářích i to, jak se přihlásit, najdete pod tímto odkazem. S přihláškou neváhejte, počet míst je omezen a webináře se blíží!
 

(Ilustrační foto: Official GDC. flickr.com [online] creative commons)

 

Webinář je online seminář. Lektor přednáši živě prostřednictvím webové kamery. Posluchači sledují seminář doma u svého počítače. Komunikace probíhá přes chat, případně mikrofon či video hovor. Jedná se o moderní a pohodlnou formu výuky. Po přihlášení dostanete podrobné informace, jak se k webináři připojit.