GODZONE TOUR – ZMĚNA ATMOSFÉRY 2015

TOUR 2015

Letošní evangelizační turné Godzone tour se bude konat ve dnech od 16. do 21. listopadu 2015 a jde o událost organizovanou v rámci Týdne Církve pro mládež, který každoročně vyhlašuje Rada pre mládež a univerzity KBS. Letos navštívíme s turné šest měst: Poprad, Košice, Žilinu, Bratislavu, Brno a Zvolen. Minulý rok byla celková účast na turné 16 000 návštěvníků a letos bychom rádi viděli 20 000 lidí, kteří se spolu setkají, budou se modlit a přicházet zpět k Otci. V rámci turné přicházíme do každého města s více než dvouhodinovým programem, který každý rok nově vytváříme a je tak plný originální hudební, taneční, divadelní a video produkce. Zároveň v rámci programu zazní svědectví lidí o jejich životě s Bohem a bude hlásáno stále aktuální evangelium. Vstup na program je pro všechny zdarma.

Přijď i TY do BRNA již 20. listopadu, začínáme v 18:00 v Městské hale Vodova! Vstup zdarma!

ZAMĚŘENÍ

Projekt Godzone je projekt zaměřený na novou evangelizaci zastřešený Sdružením křesťanských společenství mládeže. Vznikli jsme v roce 2010 a ve své činnosti se každoročně věnujeme evangelizačnímu turné Godzone tour, jednou za rok připravujeme Godzone konferenci, provozujeme dva ročníky animátorské vůdčí školy Godzone school, organizujeme malé misijní výjezdy ve farnostech Godzone mission, máme internetový obchod s oblečením Godzone shop, každý měsíc přinášíme prostřednictvím Godzone TV live přenos chválových modlitebních setkání Zlomení, neustále tvoříme nová videa a máme za sebou i produkci celovečerního filmu dokumentárního charakteru Boh miluje Slovensko.

KDO JSME?

Jsme Godzone team – skupina mladých lidí z celého Slovenska, z různých malých i větších katolických společenství. Všichni jsme zažili, že Ježíš změnil naše životy po každé stránce a proto o něm toužíme mluvit. Godzone tour připravujeme v roce 2015 už posedmé, opět pod záštitou Konference biskupů Slovenska v rámci Týdne Církve pro mládež. Každoročně přicházíme vždy s novou hudební, taneční, divadelní a video produkcí a zároveň v rámci programu hlásáme vždy to stejné a stále aktuální evangelium.

 

http://tour.godzone.sk/ 
http://www.godzone.sk/ 
http://www.jakubcata.eu/ 

Zdroj: přípravný a propagační tým Godzone tour, text publikovaný také na katolik.cz