O co jde?

Webináře jsou moderní vzdělávací semináře, které jsou pro uživatele snadno dostupné. Probíhají formou online kurzu – jsou potřebná sluchátka, mikrofon, kamera výhodou. Signály.cz za podpory MŠMT nabízí na podzim 2015 dva webináře z oblasti soft skills zdarma pro zájemce, kteří se věnují nebo chtějí věnovat práci s dětmi a mládeží a jeden webinář pro začínající i pokročilé bloggery.

Kdy a na jaké téma?

  1. Motivace - 3. 11. 2015 v 17:00 
  2. Jak na blogy 5. 11. 2015 v 17:00
  3. Vedení skupin, týmů  23. 11. 2015 v 17:00

(Ilustrační foto: Official GDC. flickr.com [online] creative commons)

Webinář na téma vedení týmu vás naučí základní zásady vedení, nutné dovednosti pro vedení skupiny lidí, tipy a triky, které fungují při vedení dobrovolnických skupin. Získáte pár informací jak si práci nedělat zbytečně složitou, na co se rozhodně při vedení lidí nesmí zapomenout.  Odnesete si informace, jak efektivně naplánovat činnosti a rozdělit práci, v čem a jak rozhodovat se skupinou lidí, jaké techniky se dají využít…

Účastníci kurzu o motivaci by po dvou hodinách měli znát přirozené motivační faktory v životě člověka, způsoby jak s motivací pracovat v čase, kde se motivace rychle ztrácí. Odnesou si praktické podněty pro motivaci dobrovolníků. Uvědomí si, jak je nutné s fenoménem motivace pracovat a co jim je a není v této oblasti vlastní, přirozené. Získají přehled o zásadách motivace nejen při vedení, ale také v osobním životě.

Bloggerka Veronika Pořízková (Z ghetta blog) je lektorkou hodinového webináře Jak na blogy. Know how ze semináře můžete perfektně využít pro zlepšení svých signaláckých blogů. Jak s blogem zacit a oslovit čtenáře? Co vám blog může přinést?  Dozvíte se více o důležitosti vzhled a obsahu blogu, jak to je s reklamaou na blogu a nebude opomenuta ani propagace na sociálních sítích

Přihlašování a praktické informace najdete ZDE. 

Neotálejte, je to velmi výjimečná a lukrativní možnost, jak zdarma, z pohodlí domova a od kvalitních lektorů získat praktické a důležité informace, znalosti a zkušenosti!

Více informací najdete na blogu Vzdělávání se signály.cz