Signály.cz spolu se Sekcí pro mládež ČBK a AKSM připravily několik soutěží, ve kterých můžete vyhrát návštěvu světového setkání mládeže s papežem Františkem v Krakově v roce 2016 (SDM) zcela zdarma!


(Foto: Chris RubberDragon. flickr.com [online]. creative commons)

Účast v soutěži je také vhodná jako duchovní formace a praktická příprava na světové setkání. Proto doporučujeme všem, i těm, kteří se do Krakova nechystají anebo si cestu chtějí zaplatit sami:) Pro účast v soutěži je nutné být autorizovaným uživatelem www.signaly.cz. Autorizaci vám rádi zdarma zajistí naši autorizátoři.

Podrobnější informace o soutěži naleznete na www.signaly.cz/soutez.

První soutěž – Poznej Polsko a světové dny mládeže

Trvání: 1. 10. – 30. 11. 2015. Témata otázek – Polsko a Světové dny mládeže. Každý týden losování o menší ceny, na konci soutěže losování o 1 SDM zdarma!

Druhá soutěž – čteme Matoušovo Evangelium

Trvání: 29. 11. (první neděle adventní) – 9. 2. 2016 (úterý před Popeleční středou). Témata otázek – Evangelium podle Matouše (každý týden otázky ze dvou jiných kapitol, otázky sestavil Ing. R. Pavel Větrovec, Th.D., S.S.L.). Každý měsíc losování v každé diecézi o menší ceny, na konci soutěže losování v každé diecézi o 1 SDM zdarma!

Třetí soutěž – video svědectví o SDM

Trvání: duben – květen 2016. Témata videí o stopáži do 3 minut: Co mi dala účast na Světovém dnu mládeže nebo proč jedu na Světový den mládeže. Hlasovat o nejlepší videa budou i uživatelé signálů. Losování o ceny v červnu 2015!