Je to téměř neuvěřitelné, ale vyvrcholení čtvrté sezóny KAHL je tu. Od podzimu 2014 do jara 2015 se v lize odehrálo 32 krásných utkání, ve kterých spolu poměřilo své síly sedm statečných týmů chlapů různých věkových kategorií, ale přesto se stejným zápalem pro radost ze hry.

Semifinálová utkání rozhodla o tom, kdo bude mít v letošním roce čest utkat se o Biskupský pohár. První semifinále nabídlo reprízu loňského finálového utkání. Hostující Poličce se podařilo zaskočit favorizovanou Pikslu Pardubice a vrátit jí tak porážku z posledního finále. Výsledek zápasu 1:3 z pohledu Pardubic posunul do boje o zlato bruslařský klub z Poličky. Ve druhém semifinále na sebe narazili Klofani se Salaší Hradec Králové. V napínavém utkání předvedli vítězové nadstavby, Klofani, veliký obrat. Záhy sice prohrávali již o tři branky, nakonec ale postoupili do finále zásluhou vítězství 7:4.

V sobotu 21. března 2015 se tedy všechny celky KAHL včetně nového týmu pardubických mladíků, který by se měl do ligy zapojit v příštím roce, sejdou na zimním stadionu v Rychnově nad Kněžnou, aby se rozloučily s letošní sezónou.