Volné pokračování včerejšího článečku:) Den druhý a náš poslední. V noci se střídáme s časopisem IN! Takže, pokud se chcete stavit něco koupit nebo se nechat autorizovat, je nejvyšší čas sem vyrazit! Placky nám málem vykoupila Míša s Davidem.

POZOR, už asi 15min máme i studentské diáře za pouhých 50Kč! Od rána jsem prodali už asi 10 trik. Občas mi přijde, že tady lidé prostě chtějí triko a je jim jedno, co na něm je:)

...napsal Vašek a šel si koupit oběd...teď je to na mě!

Tak tedy, jaký je den druhý podle mě... prý mám psát, jak se cítím. Je mi hrozně fajn! Jo! :-) Dokonce jsem dneska konečně potkala naše (po dvou dnech už bylo na čase :D). Nejvíc mě těší, že tu dnes můžu být celý den a neběžet odtud do práce jako včera (fuj to se mi nechtělo!). HOHO a proto každý, kdo dostal volno na konferenci, nechť za to prosím odevzdá hore jedno velké DÍKY! Nebýt dovolené, prázdnin, mateřské a důchodů asi bychom tu dnes seděli úplně sami, vlastně teda neseděli vůbec :-)... Když už tak Vašek přišel s tím, že je vlastně někomu úplně jedno, co je na tričku, hlavně, že to prostě jako tričko vypadá. Napadá mě jak moc je pravdy na tom, že šaty dělaj člověka...Myslím, že když něco není v pořádku UVNITŘ - VENKU to nikdy úplně fajn vypadat nebude...co vy na to? A na závěr se přiznejte, komu ještě chybí tričko od signálů?

Jsem zpět - Vašek, organizátoři mi řekli, že oběd si už koupit nemohu, tak jsem zapad do prvního bufetu a dal si drahé párky a pivo. Musím ale pochválit, párečky byly luxusní!!!

Právě se tady stavil P. Karel Skočovský! Jak slíbil v komentu. Dostali jsme novokněžské požehnání, obrázek a pozval nás k sobě na faru v Kroměříži. Myslím, že mu nebude vadit, když přijedete i vy, prostě navrhuji sraz signálů, happening na faře u Toba!:)

Teď je tady kamarád Pavel. Domluvili jsme se, že my jdeme na kafe a on prodá zbytek trik, všechny knížky, rozdá všechny letáky, sežene 5 programátorů a naplní prázdnou kasičku na Dobrý skutek :)

Být zde, je pro signály perfektní. Jednak jsme tady prodali asi víc trik, než za celý rok a potom nás vidí spoustu lidí. Být konference ještě týden, tak prodáme vše, možná i s mojí signaláckou kravatou.

Pokračujeme fotogalerií uživatelů. kteří se u nás zastavili. Někteří dokonce přijeli! Maruška.

Lenka si koupila tričko a naházela všechny své drobáky do pokladničky! Pán odplať. 

 

Andree jsme zase půjčili náš internet:)

Další selfie Denisy, Slávinky a Honzy, který se prý zaregistroval, protože se tehdá dávalo k registraci něco zadara a od té doby signály nevyužívá. Nick si nepamatuje, tak ho někdo zkuste vysignálit:)

P. Romana, který mimochodem koukám moc aktivní na signálech není, asi znáte a  jste snad také poznali :)

Hezky nám to ten Vašek všechno popsal...všiml si ale někdo, že má tričko naopak?! :D Tak jak to v pátek bývá a já pevně věřila, že to tak bude i tady, pěkně se to rozjíždí a já člověk, co nudu nesnáší je ve svém živlu :-) Přesto, že venku prší a to pořádně, tak na nás chmury rozhodně nejdou...ještě mě ani nepřestalo být blbé všechny seznamovat s tím, že jsem na signálech chvíli a že je naprostou nezbytností si mě přidat do přátel, abyćh tam neměla jen Vaška :-) Ale jak říkala Lenka (o kterou je na signálech očividně dračka) "já jsem ty přátele musela PROTŘÍDIT", tak i já bych se mohla dostat do stejné nesnáze a to mi věřte, že opravdu nerada! :-)

Bylo taky hrozně milé potkat tu manželé (jak jen se jmenovali?!..) z Křižanova. Kousek od té vesnice jsem strávila celé dětství. Oni mě ale vůbec neznali...Znali neznali, v Křižanově žila svatá Zdislava a to je ten důvod proč to píšu :-)

Tak koho zajímavého ještě potkáme?! Přidáváme pár posledních fotek, protože se již pomalu loučíme. Zítra nás zde vystřídá časopis IN!

Začíná mše svatá. Děkujeme pořadatelům, že nám nakonec umožnili zde být. Místa je tu dost.

S kým jsme se neviděli a kdo nás zde nezastihl, nezoufejte. Hlavně buďte na signálech a informujte o nich další!

Vašek a Zdiška.

Eliška: