Jsme tady!! Stále přemýšlím, zda mám psát zase reportáž jako v článku z Velehradu nebo vybrat jiný styl? :) ... poraďte, počkám 5min. Pak něco vymyslím sám:) Hádanka, kdo je na fotce?

...Není tomu dlouho, co pro mě signály byly jen jeden z mnoha, třebaže lepších, prostě MNOHA webů. I přes to se ve mně vzala potřeba být jeho součástí. A tak je tomu pár týdnů zpět, co jsem se na signálech registrovala a jako nadšenec KCHK nemohla odmítnout Vaškovu žádost o pomoc na stánku. Nejen, že tu sedím, šířím signály, prodávám trička (prodala jsem už TŘI! Jsem třída!)...to, čeho je tu nejvíc a co je pro mně tak vzácné, je tolik dobrých lidí okolo, čerpám energii a odesílám ji dál. A tak i vy ostatní, nenechávejte si to dobté pro sebe, přijďte k nám a podělte se s námi o Boží signály :-) Z

Tak mi právě skončila šichta. Resp. skončila tříhodinová přestávka, takže si mohu trochu oddechnout a posadit se:)

Je tady hodně lidí, což je skvělé. Jsem tu poprvé. Je to víceméně takové Celostátní setkání mládeže pro dospělé. Když jsem se snažil probojovat davem o přestávce, napadlo mě, že to asi tak nějak bude vypadat v nebi...no tam bude těch lidí ještě mnohem víc (doufám). Snažil jsem se představit si, že je mám všechny rád!... Paulínky mě ale ubezpečili, že v nebi je zase nekonečný prostor, takže se tam v pohodě vejdeme...:)

Stále mě překvapuje, kolik lidí neví, že signály existují. Máme dost autorizací a i trika jdou na odbyt. Je tu poptávka po propiskách a diářích (oba artikly nemáme:) Nejlepší trika jsou prý ta outdoorové s cyklistou - mám tady poslední kus. Také se mě ptali, zda je možné platit kartou!:) Mladí mi vykají, asi jsem fakt už dospělý. Na druhou stranu zase snáze lákám maminky s malými dětmi (prostě povykládáme o dětech a mateřské) nebo dospělé chlapy pro podporu webu. Dvě maminky už chtěli triko pro své ratolesti. Myslím, že bychom tady udali i signalácké dupačky!! Atmosféra je báječná. Jo a doneslo se ke mě, že tady signály dělali loni trochu BUGR:) Pokračování zítra!