Rok 2014 je rokem rodiny. Fandi s námi rodině - přijeď na Velehrad, zúčastni se soutěže o skvělé ceny, sdílej s přáteli. Projekt "Mladí fandí rodině" vznikl v rámci Dnů lidí dobré vůle, které se každoročně konají na Velehradě. Dny lidí dobré vůle, které se konají již patnáct let v předvečer státního svátku Dne slovanských věrozvěstů sv. Cyrila a Metoděje, přinášejí bohatý program pro děti i dospělé. Letošní ročník je navíc součástí Mezinárodního roku rodiny, který připomene i programová novinka – Mladí fandí rodině.

Mladí fandí rodině - pestrý program nejen pro mladé

Velehradský projekt „Mladí fandí rodině“ přinese návštěvníkům Dnů lidí dobré vůle písně a svědectví známých tváří české hudební scény, jako je Láďa Křížek, Markéta Konvičková, Eliška Mrázová (Elis), Ewa Farna či muzikál Godspel, dále rozhovory s mladými páry, pěstounskou rodinou, se starším manželským párem a dalšími osobnostmi, jejichž pojítkem je rodina. Chybět nebude ani další doprovodný program v podobě deskových her, kosmetické poradny a líčení, vystoupení parkour, stolního fotbalu, pétanque apod. Na své si zkrátka přijde každý … samozřejmostí bude také příležitost ke zpovědi či osobnímu rozhovoru.

Zajímavostí pak bude fotokoutek s motorkou papeže Františka. Stroj zvučného jména Harley Davidson dostal papež loni v červnu přímo od výrobce, který slavil 110. výročí od založení značky. Na Velehradě se bude moci každý s touto slavnou motorkou vyfotit a domu si odnést památku – fotografii.

POZOR! Velká Fotosoutěž!!! Fandi rodině, vyfoť a vyhraj iPhone, notebook a další skvělé ceny. Velká fotografická soutěž Mladí fandí rodině probíhá až do 23. června. Více na www.velehrad.eu nebo Facebooku „Mladí fandí rodině“.