Znáš geocaching? Chceš poznat zajímavá místa? Bydlíš v královehradecké diecézi nebo se do ní vydáš na prázdniny? Pak si můžeš zahrát hru Go & Play hiStory (GPS).


Go & Play hiStory je diecézní poznávací hra pro jednotlivce, společenství a rodiny u příležitosti 350. výročí vzniku královehradecké diecéze. Jedná se o hru na bázi geocachingu, kdy zaregistrovaní hráči hledají podle GPS souřadnic až 58 lokalit, kde jsou ukryté schránky („kešky“), v nichž naleznou malé kartičky s potřebnými informacemi o daném místě.

Možná tuto hru znáš – spuštěna totiž byla již v dubnu. Můžeš se však do ní připojit kdykoli, takže neváhej ani teď. Hra GPS potrvá do 12. 10. 2014 a vyhrát můžeš opravdu zajímavé ceny rozděleny dle kategorií: jednotlivec vyhraje koloběžku, skupina si bude užívat zážitkový víkend a rodina se vydá na víkend do Erlebachovy boudy.

Vyhlášení výsledků a ocenění výherců proběhne o podzimních prázdninách (dne 25. 10. 2014) na DCŽM Vesmír.

Organizátorem je Diecézní centrum pro mládež Biskupství královéhradeckého ve spolupráci s 3. ročníkem Animátorského kurzu.

Podrobné informace a registrační formulář budou ode dne zahájení k dispozici na gpshk.signaly.cz, kontaktní e-mail: [email protected].