Soutěž již na začátku prázdnin? Ano!


Začínající prázdniny vyzývají k pohodě a odpočinku. Ti z vás, kteří jsou akčnější, určitě nepohrdnou rozmanitými druhy sportu, adrenalinu a prostě vším, co trochu nakopne tělo i ducha. Celou republikou probublávají různé festivaly, tábory a campy. Všechno, co naladí na společnou vlnu zájmu a akčnosti.


Určitě se shodneme na tom, že si všichni chceme o prázdninách maximálně odpočinout, nabrat novou energii do další práce a studia a v nejlepším případě se taky přiblížit Pánu. Určitě vlastníš mobil, nebo foťák, se kterým můžeš natáčet a nebo prostě víš, kde si ho půjčit. Někdo, kdo už je fakt fajnšmekr, má i vlastní kamerku.

A to je právě příležitost, kterou nemůžeš zahodit do koše!!!

Čekají Tě zajímavé ceny! I ty můžeš obdržet hlavní cenu!

SOUTĚŽ O NEJPOVEDENĚJŠÍ VIDEO Z PRÁZDNIN


Video z workshopu na signálech


Máme čtyři kategorie:

První se soustředí na Světové dny mládeže.

Jedeš do Ria, nebo se chystáš do Rožumberoku? Vezmi s sebou foťák nebo kamerku. Natoč, co Tě zaujalo a sdílej to na Signálech. Že nevíš, jak? S tím ti rádi poradíme!

Druhá kategorie nás táhne trochu na hlubinu. Prázdniny duchovně je téma, které můžeš pojmout různými způsoby …

Jedeš někam na obnovu, nebo se chystáš na soukromé putování a máš trochu místa v krosně? Vezmi s sebou mobil, foťák nebo kameru a o video máš postaráno! Krásná krajina, poezie, slova z knih tvého oblíbeného autora, hudba, kterou máš ráda i rád! To všechno ti může být inspirací, stejně jako ticho v kontemplaci se záběry na oltář …

Nejsi žádné béčko a sleduješ poslední dění? Tak Ti neunikl humbuk kolem výročí svatých Cyrila a Metoděje, kteří jsou tématem třetí kategorie.

Nejednoho z nás rozesmály reklamy na film a seriál, který už se brzy objeví na obrazovkách. Třeba i ty se chystáš na cestu po stopách těchto svatých a právě i ty si stopneš super bus na Velkou Moravu. Jestli ne, ani to ti nebrání natočit video inspirované právě Cyrilem a Metodějem! Znáš jejich krajinu, nebo jsou to tví oblíbení svatí, či snad o nich vůbec nic nevíš, až na to, že je trapný, jak se na ně musíš pamatovat při písemce z češtiny či dějepisu? Zahoď tyhle myšlenky za hlavu a vydej se po stopách Cyrila a Metoděje! Bude to dobrodružství a třeba zrovna ty vyhraješ hlavní cenu! Žánr je libovolný. Tak pojď do toho!


V akci s přáteli je poslední čtvrtá kategorie.

Už nevíš, co bys vymýšlel a tví kámoši jsou prostě super nejen pařmeni, ale umí zajet taky na hlubinu? Tak to je ideální! Natoč pěkné video s kamarády z prázdnin. Co vás potěšilo, zaskočilo, krátký film na libovolné téma, sjíždění řeky, spaní pod širým nebem, nebo koupaní v horách, cokoliv, co ti vyvolá pěkné vzpomínky na přátele a bude to aspoň trochu akční. Že neumíš moc točit? Neboj, třeba zrovna tvoje video vyhraje a budeš mít s přáteli hned co slavit!

UZÁVĚRKA JE 20.9.2013

O CO ŽE VLASTNĚ HRAJEME???

Hlavní cena, která je vybírána ze všech videí a kategorií: Smartphone + jednodenní intenzivní workshop natáčení a stříhání videí

Cena uživatelů:
jednodenní intenzivní workshop natáčení a stříhání videí + kniha Natáčíme a upravujeme video na počítači


Ceny dle kategorií:

1. cena – jednodenní intenzivní workshop natáčení a stříhání videí + tričko

2. cena – kniha Natáčíme a upravujeme video na počítači + kniha z Karmelitánského nakladatelství

3. cena – dárkové balení Signály.cz

 

Pravidla soutěže: PODMÍNKY LETNÍ SOUTĚŽE SE SIGNÁLY.pdf

V pravidlech se dozvíš mimo jiné i to, jak a kam vkládat videa.

Informace budeme aktualizovat.