Zveme Vás na jedinečný koncert Matta Redmana a Martina Smithe (ex-Delirious?), který se uskuteční ve Vsetíně 9. října v rámci jejich společného evropského turné. Jedinečnost spočívá v příležitosti slyšet hudbu světové kvality a společně chválit Pána Boha s hudebníky, kteří jsou známí svou vášní pro Ježíše Krista a pro uctívání. Všechny české fanoušky zveme do Vsetína a slovenské fanoušky na koncert do Ružomberku, který se koná 10. října.


Matt Redman a Martin Smith společně vyráží v říjnu 2013 na turné God’s Great Dance Floor nazvané podle prvního alba Martina Smithe, které vydal po ukončení činnosti známé kapely Delirious?. Matt i Martin patří mezi nejoblíbenější světové autory písní chval, z nichž mnoho se zpívá i v naší zemi, např. Hudba doznívá (Heart of Worship), Ať požehnán je Bůh (Blessed Be Your Name), Znovu (Once Again), Řeka Tvé lásky (I Could Sing of Your Love Forever), nebo History Maker.

Koncert pořádá Občanské sdružení Den – Vsetín, které v tomto městě již několik let organizuje významné křesťanské akce – Worship Festivaly (od roku 2005), multižánrový křesťanský festival UNITED (od roku 2011), koncert Matta Redmana a skupiny Hillsong London (2008).