„Obnovit, povolat, vyzbrojit a vyslat mladou generaci!“  Takový je cíl, proč mladí křesťané konferenci pořádají. A s blížícím se datem začátku konference se program i témata dolaďují. Druhý ročník znojemské konference, i když pod jiným názvem, se uskuteční 28. - 29. června 2013. Registrační poplatek pro ty, kteří se zaregistrují na webu konference www.konferenceobnova.7x.cz do 25. června, činí pouze 100 Kč. Lze využít i skupinovou slevu.

Hlavním řečníkem bude Stanislav Bubik (CBH Praha), chybět nebude ani Erik Matej, který do Znojma zavítá až z Košic. Slovo přinese i vedoucí mládeže znojemského sboru KS Karel Pokorný a leader TFJ a jeden z hlavních organizátorů Daniel Pokorný.

 Celá konference je tématicky zaměřená .Probírat se totiž budou témata, která jsou pro dnešní mladou generaci důležitá a jsou shrnuta právě ve slovech „obnovit, povolat, vyzbrojit a vyslat mladou generaci“.  O chvály se postará worshipová skupina TFJ WORSHIP.

Konference se bude konat ve znojemském hotelu Dukla. Start organizátoři naplánovali na osmnáctou hodinu. Sobotní program začne již o půl desáté. Pro ty, kteří mají problém s ubytováním, lze využít nabídku pořadatelů. Ti nabízejí zajištění ubytování na obě noci za 100 Kč.

Přestože jde o konferenci zaměřenou na mladou generaci, přijít mohou všichni, kteří se chtějí povzbudit službou mladých, bez ohledu na věk.

Podívat se můžete i na nové webové stránky Team for Jesus, které poskytují veškeré informace ohledně TFJ, pořadatelů akce: www.tfj.majestat.cz.