Vysokoškolští studenti v Hradci Králové připravují třetí ročník hudebního festivalu SheepFest. Festival nabízí kromě hudby vzdělávací a zábavný doprovodný program. Díky spojení s tradičním sportovním turnajem Salaš Cup přijde na řadu i sport. Obě akce se uskuteční 11. května 2013 ve sportovní hale TJ Slavia.


Na festivalu vystoupí šest hudebních těles z řad profesionálů i amatérů. Diváci se mohou těšit na rockové kapely Michael a slovenské The Elements, dále na energicky nabité ska od skupiny Žádnej stres. Vždy unikátní je vystoupení brněnské party Poletíme?, která doslova srší veselými rytmy. V neposlední řadě festival poctí návštěvou velmi známá hudební skupina Traband. A na závěr se návštěvníci mohou těšit na punkrock od populárních Jaksi Taksi.

V rámci doprovodného programu organizátoři připravují výstavy studentů. Ve vyhrazené místnosti bude tzv. „Demolition Stage aneb bouráme předsudky“, kde proběhnou workshopy a besedy, které mají rozvíjet téma festivalu. Sportovní turnaj bude probíhat od rána do odpoledních hodin. Kromě tradičního volejbalu a florbalu přibude letos ping-pong a běh.

Cena vstupného za hudební festival je 150 Kč v předprodeji a 190 Kč na místě.

Základní informace naleznete na webu festivalu: www.sheepfest.cz.

Novinky na facebooku: www.facebook.com/SheepFest.

Akci pořádá Křesťanský akademický klub Salaš, který má dlouholeté zkušenosti s pořádáním kulturních akcí. Nad festivalem převzalo záštitu město Hradec Králové, konkrétně náměstkyně primátora, Ing. Aneta Maclová a vedoucí Katedry kulturních a náboženských studií Univerzity Hradec Králové, doc. PhDr. Tomáš Petráček, Ph.D., Th.D.

Pro více informací kontaktujte pořadatele:

Bc. Jiří Jína

+420 732 640 224

[email protected]