Závěrečná dvě medailová klání letošního ročníku soutěže uvidí příznivci KAHL v Poličce. Polička postoupila do užšího výběru a předložila vedení ligy nadstandartní podmínky a záruky jak v podobě technického, tak personálního zajištění této náročné akce. V hlasování, které proběhlo za zavřenými dveřmi s vyloučením veřejnosti, pak byla z možných kandidátů jednohlasně zvolena jako nejlepší pořadatel finálového dne.

"Jsme rádi, že se letos finále KAHL může uskutečnit právě u nás. Udělali jsme vše pro hladký průběh této výjimečné události a věříme, že budou hráči i fanoušci spokojeni," vyjádřil se exkluzivně pro náš web generální manažer Poličky, Petr Dvořák.

Ať už tedy dopadnou semifinálové souboje mezi Klofany a Vraníky na straně jedné a Salaší a ŘKF Polička na straně druhé jakkoliv, všichni se sejdou při medailových zápasech v sobotu 2. března 2013 na ZS v Poličce.

"Polička si pořadatelství plně zaslouží," komentoval rozhodnutí vedení generální manažer KAHL, Luboš Sedlák. "Je týmem, který stál u samého zrodu naší soutěže a je jen logické, že letošní sezóna vyvrcholí právě tam."

Utkání o 3. místo proběhne od 9:45finále startuje v 11:30. Po odehraném finále se uskuteční slavnostní předání cen, především cenného Biskupského poháru pro vítěze ligy, a vyhlášení výsledků včetně individuálních ocenění. Slavnostní společenské odpoledne spojené s občerstvením poté proběhne v restauraci Jordán.


Na finále letošního ročníku KAHL zveme hráče všech týmů, stejně tak fanoušky, rodinné příslušníky, ostatní příznivce i případné zvědavce, které zajímá, jak taková křesťanská liga vlastně funguje.


Více zde: http://www.kahl.cz