Co je to Buddyjet?

Buddyjet vznikl asi před rokem z iniciativy dvou sousedů, kteří neustále potřebovali s něčím pomoci. Jednou jim chyběly posily při sklizni jablek, jindy zase neměli hlídání pro své malé děti, když chtěli s manželkami vyrazit za kulturou. Napadlo je, že takových „sousedů“ bude asi více… Vznikla tedy webová stránka, na které si každý může najít službu nebo produkt ve svém blízkém okolí. Můžete si najít pomocníka, který za vás poseká trávu, zajistí nákupy nebo třeba oceníte vajíčka a med z domácí produkce malochovatele-souseda.  

Sousedé přes ulici nebo přes internet?

Buddyjet je nástroj, který dává virtuálnímu prostředí moc měnit naše reálné okolí a zpříjemnit nám všem život. Potřebujete například doučit ke zkouškám? Odvézt z večírku? Natřít plot? Naučit photoshop? Nebo pohlídat dítě během večerního představení? Hledejte pomoc tam, kde jste vy - mezi vašimi sousedy. Nejen, že to je jednodušší a rychlé, navíc vás to bude stát výrazně méně než komerční služba a ještě se seznámíte s lidmi, mezi kterými žijete a dnes o nich často ani nemáte tušení. Pomozte nám tuto službu rozšířit – navštivte www.buddyjet.com a zaregistrujte se. Pokud vložíte nabídku či poptávku a zlákáte k tomu i své kamarády, brzy se můžeme těšit z funkční služby, která nám výrazně ulehčí život a přinese mnoho dalších bonusů. Využijme tuto situaci, kdy se internet konečně dostává nohama na zem a začíná plnit, to, co jsme od něj celé roky čekali -  sloužit lidem a pomáhat jim v řešení drobných i větších starostí, se kterými se všichni denně setkáváme.

 

Jdeme do toho s humorem!

Protože nás baví měnit společný prostor k lepšímu, spustili jsme recesistickou volební kampaň Soused na hrad. Hledejte nás na youtube a volte alespoň pomyslně našeho souseda. Buďme lepší a jiní a stůjme si za tím!

 

Pavel Beneš

Za team Buddyjet