Pořadatelé festivalu VOX 012 i letos vyhlásili soutěž, ve které příznivci křesťanské hudby mohli pomocí SMS zpráv hlasovat pro kapely, které dosud na tomto festivalu nevystoupily. Soutěžilo celkem deset interpretů z Čech, Moravy a Slovenska, pro které hlasovalo bezmála pět set lidí. Na prvním místě se umístila česká kapela My Revolution. Druhé místo patří slovenské skupině Audience a na třetím nepostupovém místě skončilo duo Šest strun. Kapely na prvním a druhém místě zahájí půlhodinovými sety letošní ročník festivalu VOX. O absolutním vítězi soutěže rozhodne publikum přímo v průběhu festivalu a vítěz získává možnost vystoupit na příštím ročníku se svým programem ve stejné délce jako ostatní kapely. Z loňské soutěže takto postoupila kapela Song inThe Night.

 

Předprodej vstupenek

Vstupenky na festival lze pořídit za zvýhodněnou cenu 200 Kč, a to buď do 20. 11. po internetu nebo do 23. 11. na několika prodejních místech v Praze. Podrobnosti jsou uvedeny na internetových stránkách festivalu www.festivalvox.cz. Aktuální informace najdete také na sociální síti Facebook, http://www.facebook.com/festivalvox.

 

Ubytování

Pořadatelé festivalu nabízejí mimopražským návštěvníkům jednoduché ubytování se snídaní za příspěvek 80 Kč v Praze - Kunraticích, které je nutné si zarezervovat přes formulář na webu festivalu do 23. 11. nebo vyčerpání kapacity místa.

 

Devátý ročník festivalu VOX se koná v sobotu 24. 11. 2012 od 14 do 22 hodin v prostorách Pastoračního střediska, Praha 6, Kolejní 4 (metro A – Dejvická).

 

www.festivalvox.cz

http://www.facebook.com/festivalvox