Křesťanská amatérská hokejová liga otevírá brány své druhé sezóny. Ojedinělá sportovní aktivita pořádaná v rámci Královéhradecké diecéze v loňském roce spojila nejen lidi, kteří si zamilovali tento zimní sport, ale kteří se také zároveň hlásí ke křesťanským hodnotám. Přinesla nová přátelství napříč farnostmi a okořenila zvláštním způsobem život společenství farností, ať už se jejich členové zapojili jako hráči, organizátoři nebo třeba publikum podporující své barvy. A právě nadšení a podpora fanoušků přispěla ke zvýšení prestiže soubojů o Biskupský pohár, který pro soutěž věnoval Otec biskup Jan Vokál. Vždyť počet hokejových příznivců sledujících některá utkání překonal dokonce i návštěvnost krajské ligy.

Nadcházející sezóna bude nesmírně vyrovnaná. Vedle tradičních soupeřů z Pardubic, Hradce Králové, Poličky a Rychnova nad Kněžnou rozšířilo řady KAHL nové mužstvo složené ze zkušených harcovníků – HC Vraníci Slatiňany.

Srdečně zveme všechny příznivce hokeje na mistrovská utkání sezóny 2012/2013. O všech akcích najdete informace na webu www.kahl.cz a na signály.cz.